Una manifestació tanca tres de dies d’activitats per commemorar l’1-O

Només 1.200 persones, segons la Guàrdia Urbana, hi han participat, amb crits per la independència i Puigdemont

Una manifestació a Barcelona ha tancat tres dies d’actes per commemorar el quart aniversari del referèndum de l’1 d’octubre. La marxa ha recorregut el tram que va de la Plaça Francesc Macià fins al Cinc d’Oros, i vol reivindicar l’esperit del 3 d’octubre, dia en què hi va haver l’aturada de país o vaga general.

La mobilització, que es fa amb el lema “Lluitem i guanyem la independència”, ha sortit a les 11 del matí de la plaça Francesc Macià cap a la plaça Cinc d’Oros, on s’hi ha fet un acte polític organitzat per la plataforma 3 d’octubre amb les entitats que van participar en aquella aturada.

En la marxa s’han sentit crits d’independència i en suport a l’expresident Carles Puigdemont, que aquest dilluns ha de declarar davant del tribunal de Sardenya que estudia la petició d’extradició del jutge Llarena.

Segons la xifra provisional de la Guàrdia Urbana, a la manifestació només hi han assistit unes 1.200 persones. També s’han llegit els noms de les 3.000 persones que diuen els organitzadors que han estat represaliades.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides