Nova nit de ‘botellots’ a Sarrià amb més aldarulls i algunes detencions

Centenars de joves es tornen a concentrar, però un fort dispositiu policial evita els incidents greus de divendres

Aquesta nit s’han repetit els ‘botellots’ al barri de Sarrià de Barcelona. Hi ha hagut alguns aldarulls i detencions, però en general ha estat una nit més tranquil·la que la de divendres.

Coincidint amb la festa major del barri, centenars de persones s’han tornat a concentrar als carrers i places de Sarrià per beure i ballar. Aquesta nit, però, han topat amb un fort dispositiu policial de la Guàrdia Urbana i els Mossos d’Esquadra, que ha evitat que es repetissin els incidents greus de divendres. De fet, avui la policia fins i tot ha utilitzat drons per reforçar el control dels assistents. Més enllà de Sarrià, també s’han concentrat centenars de persones al MACBA i a la platja de la Barceloneta.

A la una de la matinada acabava el concert de festa major que es feia a la plaça de Sarrià. La majoria, però no han marxat i han seguit de festa a la zona. Tot amb el constant anar i venir dels agents de la Guàrdia Urbana i els Mossos d’Esquadra que, ajudats per un dron, han anat fent detencions selectives quan es produïa un incident.

Cap a dos quarts de tres han desallotjat la plaça de Sarrià i els carrers del voltant amb algun llançament d’objectes contra els agents, però res a veure amb el succeït la nit anterior. Minuts després i en el mateix barri de Sarrià, la Guàrdia Urbana ha desallotjat un centenar de joves que feien ‘botellot’ al parc Joan Raventós, un espai municipal que a la nit està tancat al públic.

D’altra banda, la platja de la Barceloneta ha reunit unes 300 persones. La policia també ha hagut de fer alguna detenció per furts, i al MACBA centenars de joves s’han reunit en la concentració més multitudinària de la matinada a la ciutat. Ni Guàrdia Urbana ni Mossos d’Esquadra han desallotjat l’espai per manca d’efectius perquè bona part de l’operatiu s’ha centrat en el barri de Sarrià.

Tot plegat després que la nit de divendres a dissabte es detinguessin 15 persones que participaven en els ‘botellots’ a Barcelona (vuit de les quals a Sarrià). D’aquests detinguts, quatre són menors i estan acusats de robatoris i desordres públics.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides