Artur Mas alliçona fent podcasts

L'expresident català aposta per aquesta eina "per revertir el descrèdit de la política"

Artur Mas

L’expresident de la Generalitat Artur Mas ha anunciat aquest diumenge la publicació del primer d’una sèrie de videopodcasts en què apareixerà conversant amb professionals de diferents àmbits per fer reflexions al voltant de qüestions polítiques. El videopodcast de Mas porta per títol A favor de la política i es planteja com a objectiu l’aportació d’idees i plantejaments per contribuir a revertir el descrèdit que viu la política, segons ha informat l’oficina del president Mas al seu web. El format dels vídeos és el d’una conversa de Mas amb persones “amb bon criteri” sobre temes que, diu el comunicat, “sovint necessiten d’una mirada més allunyada del dia a dia del combat polític”.

Els videopodcasts es podran veure a la web afavordelapolitica.cat i també estaran disponibles, en la seva versió d’àudio, a la plataforma Spotify. En els primers vídeos l’acompanyaran el periodista i exdiputat de la CUP David Fernández; la periodista Ana Pastor; el president del Col·legi Oficial de Metges de Barcelona, Jaume Padrós, o l’escriptor Sergi Pàgmies.

La primera conversa que es publica aquest diumenge és amb l’escriptor Sergi Pàmies. L’expresident reflexiona al costat de l’escriptor sobre la relació entre la paraula i la política.

(Visited 192 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari