Les bases de la CUP, incòmodes pel suport al Govern de Pere Aragonès

Pere Aragonès va arribar a la presidència de la Generalitat de la mà d’un pacte de Govern amb JxCat i d’un acord d’investidura amb la CUP, que va fer que la majoria independentista del Parlament el situés al Palau. Els anticapitalistes van avisar que estarien vigilants, que auditarien el Govern de manera permanent i que controlarien que els seus acords es complissin. Només han passat quatre mesos, però des de la CUP ja estan incòmodes amb aquest suport al Govern i a Pere Aragonès. Tant és així que des de diversos col·lectius de la base han forçat la celebració d’assemblees per intentar impulsar un canvi en l’estratègia.

Des d’ERC i Presidència els asseguren que els acords estaran tots complerts, però demanen temps per poder materialitzar-ho. A la CUP, però, no semblen gaire pacients i podrien acabar retirant-los el suport molt aviat. “La política té els seus tempos; els canvis no es fan en dos dies, per més que vulguem”, assegura sobre la qüestió un alt càrrec de Palau. Els anticapitalistes, amb tot, no volen sentir “excuses” i demanen girs visibles que els facilitin poder convèncer les seves bases.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.