La cúpula de Vox s’emprenya amb Ignacio Garriga

El líder de Vox a Catalunya, Ignacio Garriga, no és un personatge habitual als mitjans de comunicació. De fet, el panorama mediàtic català ha tractat l’extrema dreta i els seus líders amb una certa indiferència, minimitzant així bastant els missatges que carrega amb arguments de dubtosa veracitat. Però, tot i així, de tant en tant i ni que sigui per complir les quotes, algunes televisions i ràdios conviden Garriga als seus programes.

En les darreres ocasions que això ha passat, però, el president del grup parlamentari d’ultradreta no ha acabat quedant gaire bé: els periodistes anaven preparats per rebatre les dades falses i els missatges sense fonament que llançava, i ha acabat apareixent com un polític a qui donen una bona repassada en públic. Va passar-li a TV3 i li ha passat darrerament a TVE-Catalunya.

Els moments en què Garriga quedava completament en ridícul davant les preguntes o les explicacions de les periodistes que l’entrevistaven s’han viralitzat a les xarxes, i això no ha agradat a la cúpula del seu partit. És per això que des de Madrid han mostrat el seu disgust i la seva emprenyamenta amb Garriga, i algunes veus asseguren que cal buscar un altre lideratge disposat a moure’s amb nivells de demagògia tan alts com els habituals entre les cares visibles de Vox a Madrid, i que no torni a quedar com ha quedat ell.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides