La cúpula de Vox s’emprenya amb Ignacio Garriga

El líder de Vox a Catalunya, Ignacio Garriga, no és un personatge habitual als mitjans de comunicació. De fet, el panorama mediàtic català ha tractat l’extrema dreta i els seus líders amb una certa indiferència, minimitzant així bastant els missatges que carrega amb arguments de dubtosa veracitat. Però, tot i així, de tant en tant i ni que sigui per complir les quotes, algunes televisions i ràdios conviden Garriga als seus programes.

En les darreres ocasions que això ha passat, però, el president del grup parlamentari d’ultradreta no ha acabat quedant gaire bé: els periodistes anaven preparats per rebatre les dades falses i els missatges sense fonament que llançava, i ha acabat apareixent com un polític a qui donen una bona repassada en públic. Va passar-li a TV3 i li ha passat darrerament a TVE-Catalunya.

Els moments en què Garriga quedava completament en ridícul davant les preguntes o les explicacions de les periodistes que l’entrevistaven s’han viralitzat a les xarxes, i això no ha agradat a la cúpula del seu partit. És per això que des de Madrid han mostrat el seu disgust i la seva emprenyamenta amb Garriga, i algunes veus asseguren que cal buscar un altre lideratge disposat a moure’s amb nivells de demagògia tan alts com els habituals entre les cares visibles de Vox a Madrid, i que no torni a quedar com ha quedat ell.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.