Quin polític català es mareja quan viatja en vaixell?

El president Pere Aragonès, durant una reunió del govern.
El president Pere Aragonès, durant una reunió del govern.

Pere Aragonès. El president de la Generalitat pren píndoles contra el mareig cada cop que ha d’anar en vaixell. Com moltes d’altres persones, pateix marejos amb els vaivens d’aquests transports.

Malgrat això, el cap de setmana de la Mercè va viatjar durant 14 hores en un vaixell per anar a l’Alguer, on es trobava Carles Puigdemont.

La detenció durant una nit de l’eurodiputat es va produir a l’aeroport quan la policia de fronteres italiana el va retenir per comprovar si estava en vigor una euroordre de detenció.

Aquest fet va fer que tot en seguit de polítics de JxCat i ERC viatgessin a l’Alguer, ciutat de Sardenya on s’estava celebrant un festival de folklore català al qual cap d’ells hi preveia assistir. Puigdemont volia aprofitar l’excusa d’aquest festival per reunir-se amb polítics independentistes sards, minoritaris a la política de Sardenya.

Davant de l’actuació policial italiana, Aragonès no va tenir més remei que anar en vaixell, perquè no era possible fer-la en avió, a diferència d’altres polítics que sí que van aconseguir una plaça en el vol directe diari entre Barcelona i l’Alguer. Aragonès va compartir penes amb el seu vicepresident, Jordi Puigneró, amb qui va fer la ruta Barcelona-l’Alguer en vaixell. La tornada va ser en avió.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.