Junts a Aragonès: “No és un Govern de subordinació, sinó de coalició”

Batet demana a Illa que els socialistes "deixin de fer el ridícul" amb Carles Puigdemont

El president del grup de Junts per Catalunya (JxCat) al Parlament, Albert Batet, li ha dit al president de la Generalitat, Pere Aragonès, que el seu executiu format per republicans i Junts “no és un govern de subordinació, sinó de coalició”. Batet ha afegit, en referència als darrers enfrontaments que han protagonitzat els socis de govern de l’executiu d’Aragonès, que “els partits que formem el Govern necessitem cultura de coalició”.

Un dels enfrontaments entre els socis del govern català ha estat la taula de diàleg en la qual es reuneixen el govern central i el de la Generalitat. En aquest sentit, Batet ha afirmat que “l’Estat no ha deixat de perseguir-nos i reprimir-nos, aquesta és la realitat que l’Estat no ha deixat la seva lluita contra l’independentisme”. El portaveu de JxCat ha reblat, en referència al govern central, que “diuen que volen dialogar, però no deixen la violència per a frenar-nos”.

En aquest context, Albert Batet s’ha referit al darrer episodi que ha protagonitzat l’expresident Carles Puigdemont, i dirigint-se al president del grup parlamentari socialista, Salvador Illa, ha afirmat: “Deixin de fer el ridícul, senyor Illa. No usin més la cantarella de la separació de poders i no diguin que el govern (central) no en sabia res”. Batet s’ha preguntat que: “Qui pot negociar amb un govern que constantment se salta l’estat de dret?”.

(Visited 67 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari