El PP i Ciutadans aprofiten el debat de política general per carregar contra els socialistes

Carrizosa acusa els socialistes d'"abaixar el cap" i Fernández els assenyala com a "palmeros" d'ERC

El líder de Cs, Carlos Carrizosa, i el del PPC, Alejandro Fernández

El líder del PP català, Alejandro Fernández, i el de Ciutadans, Carlos Carrizosa, han aprofitat el debat de política general del Parlament per carregar contra el partit socialista. Carrizosa ha acusat el PSC d’“abaixar el cap davant els independentistes” i de buscar la manera de “formar un tripartit” amb els comuns.

Per la seva banda, Fernández ha assegurat que “Illa va enganyar la societat catalana” i que, tot i que li “cau millor que Pedro Sánchez“, “són dues gotes d’aigua” pel que fa a la política. El líder del PPC ha assenyalat que l’estratègia de l’independentisme ha passat de la “mobilització social” a “desprestigiar Espanya com un Estat feixista”, i ha afirmat que ho fan “amb la connivència de Pedro Sánchez”. “No es pot enganyar, senyor Illa: O s’és alternativa o ‘palmero’ d’ERC“, ha conclòs el popular.

En referència al Govern de la Generalitat, Carrizosa ha incidit en les desavinences entre els socis de l’Executiu i ha pronosticat que “no superaran els dos anys de legislatura“. “Hi ha un Govern on el president diu una cosa i el vicepresident una altra”, ha assenyalat, i la CUP “mossega els turmells” tant a ERC com a JxCat.

(Visited 26 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari