El govern de Torra no va tramitar sancions contra manifestants ‘indepes’ el 2020

Cap de les 1.200 actes administratives va avançar en el procediment i no es va obrir cap expedient sancionador

Quim Torra, amb el seu govern
Quim Torra, amb el seu govern

El govern de la Generalitat no va tramitar cap de les actes administratives que van aixecar els Mossos d’Esquadra durant diverses manifestacions de l’independentisme que van tenir lloc l’any 2020, segons ha avançat El País i han confirmat a EFE fonts del Departament d’Interior.

Durant l’any passat, l’executiu que va presidir Quim Torra no va tirar endavant la tramitació de cap de les 1.200 sancions que, aproximadament, van imposar els Mossos i no va iniciar cap expedient sancionador.

La Direcció General d’Administració de la Seguretat (DGAS) és l’organisme de la Generalitat encarregat de tramitar les actes aixecades pels Mossos i, segons el cas, d’arxivar-les imposar multes.

Segons la mateixa informació, sindicats dels Mossos han informat la setmana passada al conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena, que la majoria d’aquestes sancions proposades pels agents de la policia catalana s’emmarquen en mobilitzacions no comunicades prèviament a Interior.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides