Albiach a Aragonès: “En aquesta sala hi ha un elefant i és la ruptura del seu govern”

Des d'En Comú Podem es defensa que la taula de diàleg beneficiarà "fins i tot els qui la volen dinamitar"

La presidenta del grup parlamentari d’En Comú Podem a la cambra catalana, Jéssica Albiach, ha començat la seva intervenció en el debat de política general afirmant que “tenim la sensació que aquesta pel·lícula ja l’hem vista”. Jéssica Albiach ha denunciat que l’executiu de Pere Aragonès, format per ERC i JxCat, no té recorregut, afirmant que “en aquesta sala hi ha un elefant i és la ruptura del seu govern que no el permet avançar”.

Jéssica Albiach ha defensat la taula de diàleg entre el govern central i el govern català afirmant que “és una cosa de la qual nosaltres en som defensors i impulsors”, afegint que “la fotografia de la delegació catalana en la taula va estar molt deslluïda”. En aquest sentit, Albiach ha afirmat que “el problema de la debilitat del govern no és només el seu problema, és la debilitat dels catalans i catalanes, perquè en aquesta taula ens juguem les conquestes dels pròxims anys”.

La presidenta de la formació morada al Parlament ha insistit que “la taula de diàleg ens beneficiarà a tots, fins i tot els qui la volen dinamitar”. Per a Albiach, “el que ha passat aquest cap de setmana amb el senyor Puigdemont és la millor prova que cal insistir en el diàleg”.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.