Torra demana al Parlament un pla per assolir la independència

L'expresident, convidat per Borràs a la cambra l'aniversari de la seva destitució, sosté que "no va ser només una pancarta"

Torra, Borràs i Aragonès
Torra, Borràs i Aragonès

L’expresident de la Generalitat Quim Torra ha demanat un pla concret per assolir la independència, durant una intervenció en el marc d’un acte organitzat per la presidenta de la cambra, Laura Borràs, per commemorar el primer aniversari de la inhabilitació de Torra com a càrrec públic. L’expresident català, en concret, ha interpel·lat “la majoria social i parlamentària independentista” per establir una “via” per fer “efectiva” la independència.

Sobre el fet d’haver estat encausat i inhabilitat per haver mantingut una pancarta partidista en període electoral, Torra ha dit que no se’n penedia i que “ho tornaria a fer”. “No va ser només una pancarta”, ha afirmat abans d’indicar que va ser “una defensa de la llibertat d’expressió”.

L’expresident ha dedicat, d’entrada, un missatge de “solidaritat” amb els membres de CDR processats per pertinença a organització terrorista.

La presidenta del Parlament, Laura Borràs, els membres de la Mesa de la cambra Alba Vergés (ERC), Aurora Madaula (Junts) i Pau Juvillà (CUP), el president de la Generalitat, Pere Aragonès, i el vicepresident, Jordi Puigneró, han assistit a l’acte commemoratiu de la inhabilitació de Torra, al qual no han participat ni el membre d’ERC a la Mesa del Parlament Ruben Wagensberg, ni els del PSC, Eva Granados i Ferran Pedret.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides