Junts i la CUP es mostren decebuts amb el discurs del Pere Aragonès

Els uns recriminen que "l'acord de govern no s'ha vist reflectit" en el discurs i els altres de confondre desitjos amb realitat

La portaveu de Junts al Parlament, Mònica Sales, ha considerat que “l’acord del govern de coalició” no s’ha vist reflectit en la seva totalitat en el discurs que ha fet el president de la Generalitat, Pere Aragonès, durant el debat de política general que ha arrancat aquest dimarts a la tarda a la Cambra catalana.

En una roda de premsa per valorar el discurs, Sales ha retret a Aragonès que no hagi parlat de la “confrontació”, tal com apareix a l’acord de govern que ha llegit textualment, on se subratlla que les dues formacions -ERC i Junts- comparteixen l’aposta pel “diàleg i la negociació política” per resoldre el conflicte, “així com la necessitat d’una confrontació cívica i pacífica per forçar l’Estat a assumir la realitat fins ara negada”.

La CUP també ha mostrat la seva decepció pel discurs d’Aragonès. De fet, ni tan sols ha comparegut per analitzar les paraules d’Aragonès. Això sí, han fet públic un dur comunicat a on, entre altres coses, consideren que el discurs “no ha estat ni convincent ni concret”. També l’han acusat de confondre els desitjos amb la realitat.

“Després d’escoltar-lo, la CUP és on era”, ha advertit per a continuació criticar algunes de les concrecions del discurs. “Mentre el president es reafirma amb un model de país basat en l’aeroport, els JJOO i un nou decret per les energies renovables – fet d’esquena al territori -, no mostra ni un bri d’ambició per dibuixar polítiques que provoquin canvis estructurals”, han criticat els cupaires.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides