Els taxis de Barcelona protesten per l’aliança entre Uber i Free Now

La marxa lenta provoca problemes de circulació a la capital catalana

Taxis de Barcelona
Taxis de Barcelona

El sindicat Elite Taxi ha convocat una nova protesta contra el sector dels cotxes de lloguer amb conductor. Aquest dimarts, els taxistes de Barcelona han estat convocats a una marxa lenta pels carrers de la ciutat pe protestar contra l’aliança d’Uber i Free Now, dues empreses del sector dels vehicles de lloguer amb conductor que el sector del taxi sempre ha vist com a competència deslleial.

Elite Taxi, en el seu compte de Twitter ha publicat: “Avui els taxistes de Barcelona i de tot l’AMB (Àrea Metropolitana de Barcelona) ens mobilitzem contra l’aliança d’Uber i Free Now a Europa per a desregular el sector del taxi i equiparar-nos als VTC. No estem disposats a sotmetre’ns a la dictadura de les plataformes. El taxi no es ven”.

La protesta del sector convocada pel sindicat Elite Taxi ha començat al voltant de les deu del matí, i ha provocat problemes de circulació a Barcelona. La marxa lenta ha sortit del recinte de la Fira de Barcelona, tot i que estava previst que s’iniciés a la plaça d’Espanya, per acabar a la plaça Catalunya.

Els taxistes convocats preveien concentrar-se davant les oficines de Free Now, a la plaça Catalunya, per fer una assemblea i demanar una reunió amb la direcció de l’empresa de lloguer de vehicles amb conductor. Elite Taxi qualifica d’atac directe al sector del taxi l’acord al qual han arribat Uber i Free Now amb el qual pretenen oferir més i millors serveis de transports als ciutadans.

(Visited 108 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari