El PSC defensa que Puigdemont hauria de respondre davant la justícia espanyola

La portaveu socialista al Parlament argumenta que "el delicte es va cometre aquí"

La portaveu del PSC al Parlament de Catalunya, Alícia Romero, ha defensat que l’expresident de la Generalitat, Carles Puigdemont, hauria de respondre davant de la justícia espanyola. Romero ho ha argumentat, en declaracions a RTVE, afirmant que “el delicte es va cometre aquí”.

En aquest sentit, per a la portaveu socialista a la cambra catalana, per resoldre la situació dels polítics independentistes que es troben fugits a l’estranger primer cal que responguin davant la justícia per després prendre’s decisions polítiques. Romero ha dit: “Primer la justícia, després la política”.

La dirigent socialista ha defensat la taula de diàleg en la qual es reuneixen el govern central i el govern català, afirmant que és un punt de trobada entre governs i entre dues nacions ja que “Catalunya és una nació”. Romero, però, ha lamentat les discrepàncies al sí de l’executiu de Pere Aragonès, format ERC i JxCat, assegurant que “el Govern d’Aragonès no està fort, no està cohesionat”, afegint que els socis de govern de la Generalitat “tenen dificultats amb molts temes per posar-se d’acord”.

Per altra banda, i davant els episodis de violència en el botellots que s’estan fent a diferents ciutats catalanes, la portaveu del PSC a la cambra catalana ha condemnat aquesta violència i els aldarulls, però ha afirmat que “el Govern no ha sigut prou contundent amb la violència” i considera que això afavoreix “determinades conductes”.

(Visited 48 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari