Borràs compara la dimensió mediàtica de Puigdemont amb les d’Obama i Merkel

Atribueix a l'expresident "un efecte de primera magnitud" a Sardenya

Compareixença de Puigdemont a Sardenya
Compareixença de Puigdemont a Sardenya

Laura Borràs, la presidenta del Parlament de Catalunya, ha comparat la dimensió mediàtica de l’expresident de la Generalitat Carles Puigdemont, detingut a Sardenya la setmana passada, amb les de l’expresident dels EUA Barack Obama i la cancellera alemanya Angela Merkel.

En una entrevista concedida a aquest dimarts a Catalunya Ràdio, Borràs ha destacat que “el nom del president Puigdemont apareix en les portades dels diaris de primer nivell com La Reppublica, com apareixeria el nom d’Obama o Merkel, sense que calgui especificar qui és”.

“Se’ns diu «Puigdemont» i ja, immediatament, tothom reconeix de qui es tracta i de quin conflicte estem parlant”, ha afegit.

Així mateix, ha respost al ministre de Cultura Miquel Iceta, que havia considerat un “petit incident” la detenció de l’expresident català a Sardenya, indicant que si ho diu és perquè “no va veure la magnitud de la situació” davant la presó, a l’Alguer i a Sàsser, en referència a la gent que s’hi va aplegar.

“És evident que el nom de l’Alguer va aparèixer a tots els diaris i tots els alfabets del planeta, i que el fet dista molt de ser un afer intern, que es deia abans, o un petit incident, que representa que es diu ara”, ha assegurat abans d’afegir que va tenir “un efecte de primera magnitud”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.