Borràs compara la dimensió mediàtica de Puigdemont amb les d’Obama i Merkel

Atribueix a l'expresident "un efecte de primera magnitud" a Sardenya

Compareixença de Puigdemont a Sardenya
Compareixença de Puigdemont a Sardenya

Laura Borràs, la presidenta del Parlament de Catalunya, ha comparat la dimensió mediàtica de l’expresident de la Generalitat Carles Puigdemont, detingut a Sardenya la setmana passada, amb les de l’expresident dels EUA Barack Obama i la cancellera alemanya Angela Merkel.

En una entrevista concedida a aquest dimarts a Catalunya Ràdio, Borràs ha destacat que “el nom del president Puigdemont apareix en les portades dels diaris de primer nivell com La Reppublica, com apareixeria el nom d’Obama o Merkel, sense que calgui especificar qui és”.

“Se’ns diu «Puigdemont» i ja, immediatament, tothom reconeix de qui es tracta i de quin conflicte estem parlant”, ha afegit.

Així mateix, ha respost al ministre de Cultura Miquel Iceta, que havia considerat un “petit incident” la detenció de l’expresident català a Sardenya, indicant que si ho diu és perquè “no va veure la magnitud de la situació” davant la presó, a l’Alguer i a Sàsser, en referència a la gent que s’hi va aplegar.

“És evident que el nom de l’Alguer va aparèixer a tots els diaris i tots els alfabets del planeta, i que el fet dista molt de ser un afer intern, que es deia abans, o un petit incident, que representa que es diu ara”, ha assegurat abans d’afegir que va tenir “un efecte de primera magnitud”.

(Visited 119 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari