Illa adverteix que “ningú està per sobre de la llei”

El líder del PSC torna a insistir a Aragonès en la creació d'una taula de partits catalans

El líder del PSC, Salvador Illa, a la Festa de la Rosa

Foto: @socialistes_cat

El líder del PSC al Parlament de Catalunya, Salvador Illa, s’ha referit aquest diumenge a l’expresident Carles Puigdemont sense esmentar-lo directament i ha advertit que “ningú a Catalunya, Espanya o Europa està per sobre de la llei”. En el seu discurs a la Festa de la Rosa, Illa ha assegurat que “ningú trencarà el diàleg, perquè és el que volen els catalans” i ha instat al president de la Generalitat, Pere Aragonès, a convocar una taula de partits catalans.

En la mateixa línia que Illa, la ministra de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, Raquel Sánchez, ha assenyalat que “ningú es pot saltar la llei, i ningú us pot demanar saltar-se la llei per aconseguir el que no està en les vostres mans”. La també exalcaldessa de Gavà s’ha mostrat partidària la negociació entre governs i ha recordat que “una part important de l’independentisme rebutja la via unilateral perquè no és desitjable ni viable”.

Illa ha afirmat que “el diàleg a Catalunya no es trencarà”, però ha insistit que hauria de ser “sobretot, entre catalans”, reclamant així la taula de partits catalans. El líder del PSC, però, ha deixat clar que cal “respectar el marc de convivència i deixar els marcs unilaterals”.

A més de la ministra Sánchez i d’Illa, a l’acte també han assistit el ministre de Cultura i Esports, Miquel Iceta; la presidenta del Congrés, Meritxell Batet; i l’expresident de la Generalitat, José Montilla.

(Visited 60 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari