Ignacio Garriga reivindica ‘una España, grande y libre’

El dirigent de Vox afirma que "Aragonès no està legitimat per parlar en nom de Catalunya"

El president del grup de Vox al Parlament, Ignacio Garriga ha reivindicat l’expressió franquista de una España, grande y libre. Garriga ho ha argumentat dient que l’expressió “és el projecte al qual aspira qualsevol nació, no? Que la seva nació sigui una nació gran en el panorama internacional, en el panorama europeu, on es respectin els drets i les llibertats, on es recuperi la llibertat que cada vegada a Espanya i en especial a Catalunya està més minvada”. En aquest punt, el dirigent ultradretà ha afirmat que: “Jo insisteixo que a Catalunya no hi ha llibertat política. Es persegueix al qui dissenteix del pensament únic, en quest cas el separatista i progre”.

En una entrevista a RTVE, Ignacio Garriga ha defensat que ell és el veritable cap de l’oposició al Parlament de Catalunya i no pas el president del grup parlamentari socialista, Salvador Illa, el qual va obtenir els millors resultats electorals els passats comicis a la cambra catalana. El dirigent de Vox ha afirmat que “el senyor Illa no és oposició, és una comparsa del separatisme”.

Ignacio Garriga també ha carregat contra el president de la Generalitat, el republicà Pere Aragonès del qual ha dit que menysprea, insulta, estigmatitza i demonitza una part dels catalans. El dirigent de Vox ha afirmat que “Aragonès no està legitimat per parlar en nom de Catalunya”. En aquest context, Garriga ha qualificat de “paper mullat” el Pla de Govern que va presentar ahir l’executiu català, afirmant que “hi estem totalment en contra”.

Garriga ha dit que la seva formació rep permanentment insults quan se’ls qualifica de “feixistes” o “matadones”, i lamenta el que ha qualificat de “silenci mediàtic” el fet que, a parer seu, els mitjans de comunicació no informen sobre el tema. Garriga ha dit que “estem cansats que se’ns insulti amb impunitat”. En aquest sentit, el dirigent de la ultradreta ha dit que ell i la seva formació defensen les persones i i critica la col·lectivització, afirmant que “no reconec al col·lectiu LGTBI”.

(Visited 180 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari