Borràs contraprograma el primer debat polític d’Aragonès amb un homenatge a Torra

La presidenta del Parlament ha anunciat l'acte sense parlar-ho abans amb la Mesa i amb ERC

Laura Borràs i Quim Torra (Imatge d'arxiu)
Laura Borràs i Quim Torra (Imatge d'arxiu)

La presidenta del Parlament, Laura Borràs (JxCat), ha anunciat la celebració d’un homenatge a l’expresident de la Generalitat, Quim Torra, el pròxim dimarts 28 de setembre, coincidint amb el seu primer any d’inhabilitació. L’anunci ha estat una sorpresa tant per la Mesa del Parlament -qui, segons la presidenta, “en cap cas” calia que ratifiqués la proposta– com per ERC, els seus socis de govern.

La data escollida per l’homenatge a Torra coincideix amb el debat de política general del Parlament, el primer de Pere Aragonès des que és president de la Generalitat i en el qual, precisament, fixarà les principals línies del Govern durant la legislatura. L’acte que ha plantejat Borràs ha rebut el vistiplau d’ERC, tot i que l’homenatge a Torra podria eclipsar la primera participació d’Aragonès en el debat polític.

Segons ha publicat Europa Press, fonts de la Presidència han parlat d’una “recepció” prèvia a la sessió de debat del Parlament, en la qual Torra seria rebut per Aragonès, el seu successor en el càrrec, i per Borràs, i en la qual també participaria la Mesa de la cambra catalana. No obstant això, la junta de portaveus no ha concretat com serà l’homenatge, ni l’hora a la qual es produirà, ni si finalment assistiran Aragonès i altres membres del Govern.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides