Aena presentarà plans de futur per a l’aeroport del Prat aquesta tardor

El projecte de ciutat aeroportuària es revelarà després que el futur immediat de la infraestructura

El president d’Aena, Maurici Lucena
El president d’Aena, Maurici Lucena

Aena preveu anunciar un pla per construir la ciutat aeroportuària de Barcelona-El Prat a partir del 30 de setembre, quan s’hagin aclarit el destí immediat de la infraestructura, publica El Periódico citant fonts de l’empresa pública gestora d’aeroports.

Segons aquesta informació, l’aeroport de Barcelona-El Prat rebria inversions per 1.200 milions d’euros si es mantenen els paràmetres previstos el 2018. Es tracta d’un projecte per transformar l’entorn de l’aeroport, unes 328 hectàrees, en un centre logístic, empresarial i de serveis, per al qual no caldrà una requalificació urbanística.

El projecte, que Aena ha tingut present des de fa quinze anys, depèn del suport dels inversors i no té data de llançament definida, expliquen les mateixes fonts a El Periódico. La idea és replicar el model aplicat a Madrid-Barajas: aconseguir que un inversor privat s’hi impliqui per integrar una societat mixta que llanci el projecte.

(Visited 99 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari