Cap membre del Govern anirà a la manifestació contra l’ampliació de l’aeroport

Segons 'El Periódico', l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, tampoc hi assistirà

El Govern a la Vall d'en Bas

Cap membre del Govern de la Generalitat assistirà aquest diumenge a la manifestació que han convocat les plataformes Xarxa per la Justícia Climàtica i Zero Port contra l’ampliació de l’aeroport de Barcelona-El Prat. Segons ha publicat Europa Press, tot i que fa deu dies la portaveu del Govern, Patrícia Plaja (ERC), va deixar la porta oberta a què algun membre del Govern participés en la protesta, l’Executiu ha descartat anar-hi.

Com Plaja, la secretaria general adjunta i portaveu d’ERC, Marta Vilalta, també va insinuar que algun dels consellers republicans podria assistir a la manifestació i, de fet, va assenyalar que el partit hi participaria d’alguna manera. Finalment, encara que no hi vagi cap membre del Govern, sí que assistiran diputats i càrrecs d’ERC com l’exconseller Raül Romeva, la portaveu adjunta del partit al Parlament, Meritxell Serret, i l’eurodiputada Diana Riba.

D’altra banda, segons ha publicat El Periódico, l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, tampoc anirà a la manifestació del diumenge per motius que es desconeixen. Sí que podrien participar-hi, però, regidors de Barcelona en Comú.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.