Cap membre del Govern anirà a la manifestació contra l’ampliació de l’aeroport

Segons 'El Periódico', l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, tampoc hi assistirà

Els membres del Govern a la Vall d'en Bas

Cap membre del Govern de la Generalitat assistirà aquest diumenge a la manifestació que han convocat les plataformes Xarxa per la Justícia Climàtica i Zero Port contra l’ampliació de l’aeroport de Barcelona-El Prat. Segons ha publicat Europa Press, tot i que fa deu dies la portaveu del Govern, Patrícia Plaja (ERC), va deixar la porta oberta a què algun membre del Govern participés en la protesta, l’Executiu ha descartat anar-hi.

Com Plaja, la secretaria general adjunta i portaveu d’ERC, Marta Vilalta, també va insinuar que algun dels consellers republicans podria assistir a la manifestació i, de fet, va assenyalar que el partit hi participaria d’alguna manera. Finalment, encara que no hi vagi cap membre del Govern, sí que assistiran diputats i càrrecs d’ERC com l’exconseller Raül Romeva, la portaveu adjunta del partit al Parlament, Meritxell Serret, i l’eurodiputada Diana Riba.

D’altra banda, segons ha publicat El Periódico, l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, tampoc anirà a la manifestació del diumenge per motius que es desconeixen. Sí que podrien participar-hi, però, regidors de Barcelona en Comú.

(Visited 126 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Feu un comentari