La taula de diàleg entra en fase “discreta”

Les futures reunions no tenen data ni periodicitat ni terminis definits, assegura la ministra i portaveu Isabel Rodríguez

La ministra i portaveu del govern espanyol, Isabel Rodríguez
La ministra i portaveu del govern espanyol, Isabel Rodríguez

La ministra i portaveu del govern espanyol, Isabel Rodríguez - Foto: Catalunya Ràdio

La taula de diàleg, represa aquest dimecres a Barcelona, continuarà reunint-se de manera “discreta” amb el format dels equips de treball d’ambdós executius, segons han anunciat tant el govern de la Generalitat com el d’Espanya les darreres hores.

En una entrevista concedida aquest dijous a Catalunya Ràdio, la ministra i portaveu del govern espanyol, Isabel Rodríguez, ha explicat, sobre les paraules del president Pedro Sánchez -“Treballarem sense presses, sense pausa i sense dates”, que les trobades es produiran periòdicament, però que no s’ha definit la data de la pròxima reunió, ni la periodicitat amb què se celebraran.

En la línia expressada pels presidents Pedro Sánchez i Pere Aragonès, la portaveu ha reiterat que no han establert terminis, i ha indicat que el que és important de la pròxima reunió no serà quan tindrà lloc, sinó que l’objectiu que marquin a priori i què hi decideixin.

Per la seva part, el ministre de la Presidència, Félix Bolaños, en una entrevista concedida a RAC1, ha defensat que els treballs a partir d’ara seran “discrets” i els acords, “públics”.

Bolaños ha assegurat que “també parlarem del que el govern de la Generalitat vulgui parlar a la taula”, però ha descartat que les representacions dels dos executius abordin l’ampliació suspesa de l’aeroport de Barcelona-El Prat i una eventual reforma del delicte de sedició.

D’altra banda, el titular de la Presidència ha manifestat que li agradaria que Junts se sumés a la taula de diàleg, i que “aquest problema se solucionarà amb el concurs de la majoria dels catalans i de la majoria dels espanyols”.

(Visited 49 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari