Condemnat l’agressor d’una dona que retirava llaços grocs

L'Audiència de Barcelona el condemna a dos anys de presó aplican-li l'agreujant de discriminació ideològica

Llaços grocs al parc de la Ciutadella
Llaços grocs al parc de la Ciutadella

Foto: CDR

L’Audiència de Barcelona ha condemnat l’home que, l’agost del 2018, va etzibar un cop de puny a una dona d’origen rus que retirava llaços grocs al parc de la Ciutadella de Barcelona, publica Crónica Global.

El tribunal considera l’agressor culpable d’un delicte de lesions amb l’agreujant de discriminació ideològica i d’origen nacional, i li ha impost una pena de dos anys de presó i el pagament d’una indemnització de 5.200 euros i de les costes judicials.

Segons la mateixa informació, el tribunal ha dictat sentència verbalment quan ha conclòs la vista oral, després que l’agressor acceptés la pena que l’acusació sol·licitava per a ell.

La víctima ser colpejada i tractada a crits d'”estrangera de merda, ves-te’n al teu país” davant dels seus fills. El seu marit va explicar que entre ell i altres persones van evitar que l’agressor s’acostés més a la víctima, que havia caigut a terra a causa del cop i havia patit un desviament de l’envà nasal.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides