Aragonès vol una legislació a Espanya que legalitzi un referèndum sobre la independència

En una entrevista a 'The New York Times' el president català diu que "l'important és que hi hagi voluntat política"

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha declarat que vol explorar la possibilitat de crear una legislació a Espanya que legalitzi la votació d’un referèndum sobre la independència de Catalunya. En una entrevista a The New York Times, Aragonès ha afirmat que “l’important és que hi hagi voluntat política” per a arribar a un acord.

Després de la trobada amb el president del govern central, Pedro Sánchez, el president català va dir al rotatiu nord-americà que la seva posició es reduïa a dos objectius principals: una amnistia general per als líders independentistes que, segons ell, van ser acusats de delictes relacionats amb les seves accions polítiques; i la celebració d’un nou referèndum que es negociaria amb el govern espanyol, una proposta que Sánchez ha rebutjat per considerar inconstitucional. Aragonès assegura que només un acord d’amnistia podria canviar el curs del conflicte.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides