Sánchez i Aragonès es reuneixen durant dues hores abans de l’inici de la taula de diàleg

Les delegacions del govern central i de la part d'ERC del govern català s'asseuen al Palau de la Generalitat

Sánchez i Aragonès
Sánchez i Aragonès

El president del govern central, Pedro Sánchez, ha arribat cap a les tres de la tarda d’aquest dimecres al Palau de la Generalitat encapçalant la delegació del govern central a la reunió de la taula de diàleg entre el govern de l’Estat i el català. Sánchez ha estat rebut pel president de la Generalitat, Pere Aragonès, a la porta de la seu del govern català amb una formació d’honor dels Mossos d’Esquadra.

Sánchez i Aragonès han estat reunits durant dues hores, en una trobada prèvia a la reunió de la taula de diàleg sense els altres membres de les corresponents delegacions. Es dona la circumstància que per la part del govern de la Generalitat només participen en la reunió els membres del govern designats per ERC, després que JxCat volgués participar-hi amb Jordi Turull, Jordi Sànchez i Miriam Nogueras, no sent cap dels tres membres de l’executiu català.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides