Golovín plega com a assessor de la consellera Geis

Dos dies després d'assumir el càrrec a Recerca i Universitats, el deixa adduint motius personals

Alexander Golovín
Alexander Golovín

Alexander Golovín, incorporat aquest dilluns com a nou assessor especial en matèria de polítiques estratègiques del Departament de Recerca i Universitats, ha renunciat al càrrec aquest dimecres, segons ha informat el mateix departament amb un breu comunicat.

La conselleria que encapçala Gemma Geis (Junts) ha explicat que Golovín els ha presentat “la renúncia a petició pròpia” per “motius personals”. En concret, “a causa de «les acusacions greus i falses que se m’han fet en les últimes hores»”, segons les paraules que el mateix departament li atribueix.

El nomenament de Golovín havia generat aquesta setmana comentaris a les xarxes i diverses informacions en mitjans periodístics, centrades en la seva inexperiència -té 22 anys i no s’ha graduat a la universitat-, el seu perfil ideòlògic -liberal, contrari a les subvencions i a rebaixar les taxes universitàres, i crític amb els sous públics de més de 2.187 euros mensuals-, i en el fet que el think tank independentista i liberal que va fundar, Institut Ostrom, forma part de la xarxa Atlas Network i ha col·laborat amb el govern de la Comunitat de Madrid, que lidera Isabel Díaz Ayuso.

Recerca i Universitats explica que Golovín va ser escollit perquè sobresortia d’entre cinc candidats avaluats, i que un títol universitari i experiència laboral en aquest àmbit no eren imprescindibles en aquest cas, segons recull Eldiario.es.

Abans d’incorporar-se al Departament de Recerca i Universitats, Golovín col·laborava a El Nacional, TV3 i RAC1, era era ponent de la secció d’Estudis Polítics, Jurídics i Socials de l’Ateneu Barcelonès, i durant els darrers anys havia estat el responsable de programes d’Ostrom.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides