Salvador Illa: “Catalunya necessita un govern efectiu que governi”

El dirigent socialista reclama que a banda del diàleg entre governs també s'obri entre catalans

El president del grup parlamentari del PSC, Salvador Illa, ha afirmat que els socialistes no estan interessats en el “regat curt” per argumentar que el seu partit no vol opinar sobre la darrera crisi entre els socis del govern català.

Salvador Illa ha donat aquesta resposta davant l’enfrontament en el si de l’executiu de Pere Aragonès per la manca d’acord per concretar qui formarà la delegació catalana en la reunió entre el govern de l’Estat i el de la Generalitat d’aquest dimecres, convocada per abordar les pretensions independentistes del govern d’ERC i JxCat.

Illa ha defensat que, tot i la importància de la nova crisi entre els socis del govern independentista, ara és el “moment de tenir una mirada llarga”. Per al dirigent socialista, si “el diàleg entre el govern d’Espanya i el de Catalunya és important”, també “és fonamental obrir un diàleg entre catalans, perquè si no el diàleg neix coix”.

Per al dirigent del PSC, “el diàleg entre governs és important, però ho és encara més obrir un diàleg entre catalans”, afegint que “el diàleg a Catalunya és imprescindible i s’obrirà pas perquè no hi ha una altra solució”.

(Visited 63 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Feu un comentari