Puigneró nomena Conesa presidenta de l’Incasòl

L'expresidenta del Port de Barcelona cobrarà més de 100.000 euros anuals

Mercè Conesa
Mercè Conesa

El conseller de Vicepresidència i Territori, Jordi Puigneró, ha decidit nomenar Mercè Conesa nova directora de l’Institut Català del Sòl (Incasol). La qui va ser presidenta del Port de Barcelona ha estat escassament dos mesos sense tenir un sou a càrrec de l’erari públic.

Mercè Conesa, com a presidenta de l’Incasol, rebrà un sou de 100.975 euros anuals, tal com consta al portal de Transparència de la Generalitat de Catalunya. El darrer càrrec que havia ocupat va ser el de presidenta del Port de Barcelona, del qual va ser substituïda el passat mes de juny per l’exconseller del govern de Quim Torra, Damià Calvet.

Conesa va formar part de la cúpula de Convergència Democràtica per acabar sent el 2016 presidenta del Consell Nacional del PDECat. Conesa ha estat alcaldessa de Sant Cugat del Vallès, del 2010 al 2018; presidenta de la Diputació de Barcelona, del 2015 al 2018; i el juny del 2018 va ser nomenada presidenta del Port de Barcelona, en substitució de Sixte Cambra.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides