Una vicerectora de la UPC vol “contenidors cremats” i l’aeroport, “col·lapsat”

Núria Pla, doctora en matemàtiques i responsable de política lingüística, ha suprimit el seu compte de Twitter

Tuit de Núria Pla
Tuit de Núria Pla

Núria Pla, un dels deu vicerectors que té la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), ha manifestat a Twitter aquest 11 de setembre, per motiu de la Diada, que té “ganes de foc, de contenidors creats i d’aeroport col·lapsat!!”. Pla, que és doctora en matemàtiques i vicerectora de Qualitat i Política Lingüística de la UPC, ha suprimit el seu compte de Twitter.

El líder de Ciutadans a Catalunya, Carlos Carrizosa, ha exigit el “cessament immediat” de Pla i ha anunciat que la seva formació “emprendrà totes les accions polítiques necessàries”. Carrizosa també ha manifestat que el fet que Pla sigui vicerectora d’una universitat pública “reflecteix fins a quin punt el separatisme radical s’apropia i gangrena les institucions de tots”.

La diputada del PP i excap de files de Cs a Catalunya, Lorena Roldán, ha lamentat que Pla ha estat “incitant a la violència amb total impunitat”. “Després els veuràs dient d’ells mateixos que són demòcrates”, ha afegit.

En un discurs pronunciat durant la Diada, la presidenta de l’ANC, Elisenda Paluzie, va agrair el suport dels “rectors i vicerectors de sis universitats públiques catalanes”.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides