Quin alt càrrec de Catalunya Ràdio ha assessorat el bisbe Novell?

Francesc Cano, Noemí Vilaseca i el bisbe Xavier Novell

El cap d’informatius, Francesc Cano. Format a la universitat cristiana Ramon Llull, Cano és un home de fermes conviccions religioses conservadores, va ser assessor de Comunicació de Xavier Novell, com a bisbe de Solsona. També va dirigir la revista Solc, d’aquest Bisbat, que es va deixar de publicar el 2013. Va compaginar l’assessorament de Xavier Novell amb el treball a Catalunya Ràdio, on s’hi va incorporar l’any 2000. Va ser coordinador de continguts de Catalunya Cultura, locutor de Catalunya Informació i coordinador de l’informatiu Catalunya vespre. El 2012 va substituir Agustí Esteve com a cap d’Informatius de l’emissora.

En la presentació del llibre “El bisbe Novell. Qui és i què pensa el prelat de Solsona”, de la periodista Noemí Vilaseca i el fotògraf Marc Trilla, Francesc Cano va actuar com a presentador. Ha qualificat Novell com “un dels bisbes que millor comunica” i va atribuir l’interès que generava a la seva joventut i a la seva disponibilitat per atendre els mitjans de comunicació.

Cano, un independentista convençut que beneeix la línia separatista informativa de Catalunya Ràdio, nascut a Santa Maria de Martorelles (Vallès Oriental) ara fa 42 anys, ha fet tot el que ha pogut per suavitzar a l’emissora les crítiques al bisbe que va assessorar i que ara està en parador desconegut.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides