Quin alt càrrec de Catalunya Ràdio ha assessorat el bisbe Novell?

Francesc Cano, Noemí Vilaseca i el bisbe Xavier Novell

El cap d’informatius, Francesc Cano. Format a la universitat cristiana Ramon Llull, Cano és un home de fermes conviccions religioses conservadores, va ser assessor de Comunicació de Xavier Novell, com a bisbe de Solsona. També va dirigir la revista Solc, d’aquest Bisbat, que es va deixar de publicar el 2013. Va compaginar l’assessorament de Xavier Novell amb el treball a Catalunya Ràdio, on s’hi va incorporar l’any 2000. Va ser coordinador de continguts de Catalunya Cultura, locutor de Catalunya Informació i coordinador de l’informatiu Catalunya vespre. El 2012 va substituir Agustí Esteve com a cap d’Informatius de l’emissora.

En la presentació del llibre “El bisbe Novell. Qui és i què pensa el prelat de Solsona”, de la periodista Noemí Vilaseca i el fotògraf Marc Trilla, Francesc Cano va actuar com a presentador. Ha qualificat Novell com “un dels bisbes que millor comunica” i va atribuir l’interès que generava a la seva joventut i a la seva disponibilitat per atendre els mitjans de comunicació.

Cano, un independentista convençut que beneeix la línia separatista informativa de Catalunya Ràdio, nascut a Santa Maria de Martorelles (Vallès Oriental) ara fa 42 anys, ha fet tot el que ha pogut per suavitzar a l’emissora les crítiques al bisbe que va assessorar i que ara està en parador desconegut.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.