El conseller d’Educació diu que retiraran les mascaretes de l’escola “el més aviat possible”

Gonzàlez Cambray afirma que Salut "acostarà" la vacunació contra la covid-19 als instituts

El conseller d'Educació, Josep González Cambray

El conseller d’Educació, Josep Gonzàlez Cambray, ha afirmat que “retirarem la mascareta a l’escola el més aviat possible” coincidint amb l’inici del curs escolar a Catalunya. En declaracions a Catalunya Ràdio, Gonzàlez Cambray ha afegit que “cal seguir la situació epidemiològica i el calendari de vacunació” per garantir el control de la malaltia als centres educatius catalans.

En aquest sentit, el conseller González Cambray també ha afirmat que “Salut acostarà la vacunació als instituts”, habilitant aquests centres educatius com a punts de vacunació contra la covid-19. El titular del Departament d’Educació de la Generalitat ha afirmat que es vacunarà als instituts per incrementar les taxes d’immunització entre els més joves.

Per altra banda, Gonzàlez Cambray ha dit que “l’escola pública i privada han de tenir les mateixes regles del joc i hi ha d’haver una distribució equilibrada dels alumnes per evitar la segregació”. El conseller d’Educació ha afirmat que des del seu departament “farem el que calgui perquè el català sigui la llengua vehicular a les aules”.

(Visited 589 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari