Cs intenta rascar entre la runa que deixa Manuel Valls

L’exprimer ministre francès i fins ara regidor a l’Ajuntament de Barcelona, Manuel Valls, ha tornat a França. Acaba la seva aventura catalana. En poc més de dos anys ha passat de ser l’esperança blanca del constitucionalisme i el pou sense fons de tots els donants espanyolistes, a marxar per la porta del darrere, com un autèntic fracassat, i admetent que mai no hauria d’haver aterrat a Barcelona.

La seva marxa, però, ha deixat amb el cul a l’aire els que, quan ell va trencar amb Cituadans (Cs), van donar l’esquena al partit d’Inés ­Arrimadas. Ara s’han quedat desemparats, sense projecte i sense referents. Però Cs no té manies. I vist que Manuel Valls ha decidit plegar, ha rascat entre la runa que ha deixat per intentar tornar a arrossegar adeptes i, sobretot, empresaris disposats a finançar partits polítics ­espanyols.

Manuel Valls torna a França. I ho ha fet enmig d’un estiu políticament apàtic, sense focus mediàtics i durant el tram final d’agost. “Menys enrenou, menys premsa, menys drama”, explica un col·laborador seu que li va dir l’exprimer ministre en voler marcar els tempos de la seva espantada i fugida premeditada a territori francès. I és que Manuel Valls i el seu enorme ego no s’esperaven haver de marxar així.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.