Comença la veritable batalla pel control de la CCMA i de TV3

Engegada la legislatura i manifestada la voluntat de ser un Govern de quatre anys, hi ha debats que no es poden eludir. Les darreres investidures vestien legislatures pretesament interrompudes, volgudament curtes. I, per tant, era complicat abordar qüestions de llarga i dura negociació com la renovació de càrrecs com ara el Síndic de Greuges, el CAC o, sobretot, la CCMA, amb TV3 com a trofeu. Ara, però, ja no hi ha excusa.

Des del Govern asseguren que estan disposats a posar-se a la feina. Des de l’oposició, el PSC –principal partit amb qui s’haurà de veure les cares l’executiu per arribar a acords– també afirma voler abordar el tema. I això fa que ara, especialment en el curs polític que comença, es doni el tret de sortida a la veritable i complicada batalla pel control dels mitjans públics i, especialment, de TV3.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides