Comença la veritable batalla pel control de la CCMA i de TV3

Engegada la legislatura i manifestada la voluntat de ser un Govern de quatre anys, hi ha debats que no es poden eludir. Les darreres investidures vestien legislatures pretesament interrompudes, volgudament curtes. I, per tant, era complicat abordar qüestions de llarga i dura negociació com la renovació de càrrecs com ara el Síndic de Greuges, el CAC o, sobretot, la CCMA, amb TV3 com a trofeu. Ara, però, ja no hi ha excusa.

Des del Govern asseguren que estan disposats a posar-se a la feina. Des de l’oposició, el PSC –principal partit amb qui s’haurà de veure les cares l’executiu per arribar a acords– també afirma voler abordar el tema. I això fa que ara, especialment en el curs polític que comença, es doni el tret de sortida a la veritable i complicada batalla pel control dels mitjans públics i, especialment, de TV3.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.