Per què es conspira des de dins del Barça contra Coutinho?

Les maniobres mediàtiques de la junta de Joan Laporta i del seu aparell de comunicació resulten certament incomprensibles. Algunes arriben a ser paradoxals i, la qual cosa és encara pitjor, contràries als interessos del club, com propalar que Coutinho, futbolista que torna d’una llarga lesió i que necessita recuperar el seu to i eficàcia, també el seu ‘cachet’ professional, està a deu partits de generar una prima de 20 milions a favor del seu equip de procedència, el Liverpool.

La notícia va arribar aquest dimecres a diferents mitjans, que la van publicar, afegint als problemes de Ronald Koeman per afavorir el seu retorn i recuperació aquest llast afegit que suposa saber que, si juga deu partits més com a titular, li provoca una sacsejada inesperada a la fràgil economia del club.

La qüestió és que, en realitat, aquesta clàusula no existeix, és absurda i inventada, fruit d’algú, des de dins del club, amb aquesta obsessió per disparar contra Bartomeu amb les armes que siguin, tinguin o no arguments, com en aquest cas.

Al llarg del dia, els mitjans que van rebre el desmentiment de fonts perfectament coneixedores del contracte d’aquesta operació, van fer cas omís d’aquesta rectificació, sense que els esforços per relegar aquesta no-notícia, aquesta mentida, a la paperera obtinguessin cap resultat.

En conseqüència, l’aficionat i el soci del FC Barcelona estan convençuts i s’han cregut que la tornada de Coutinho amenaça amb provocar un altre càrrec de 20 milions, com sempre, i aquest és el principal objectiu, per culpa d’un expresident, Josep Maria Bartomeu, en aquest cas completament aliè a aquesta clàusula inventada.

En el pròxim partit, per tant, aquells socis i barcelonistes que ja li tenen ganes a Coutinho tindran, encara que sigui per causa d’una informació falsa, més motiu per a analitzar amb lupa la seva més que probable i imminent reaparició en l’equip de Koeman.

Encara que el president Joan Laporta vagi proclamant el seu afecte i confiança a Koeman, sobre el qual ha hagut de rectificar comentaris crítics recents sobre el seu treball, és clar que no controla ni el seu propi entorn, provocant que la pressió augmenti sobre el tècnic. És complicat, a hores d’ara, saber si a Koeman li queda algun amic dins de la nova cúpula del club.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides