Què fa aquesta setmana l’empresari rus Dmitrenko?

Iot de l'empresa de Dmitrenko
Iot de l'empresa de Dmitrenko

Alexander Dmitrenko és l’empresari rus establert a Catalunya que, segons una investigació publicada per The New York Times la setmana passada, va acompanyar Josep Lluís Alay, el cap de l’oficina de Carles Puigdemont, a Rússia per obtenir suport tècnic i financer per a l’independentisme.

Considerat per les autoritats espanyoles una figura connectada amb la comunitat d’intel·ligència russa, motiu pel qual li van denegar la nacionalitat espanyola, Dmitrenko ha exhibit a Instagram la participació de la seva empresa Nave Magna al Cannes Yatch Festival, un luxós saló nàutic anual que té lloc enguany fins al dia 12 de setembre, on ha venut set iots, segons assegura, i ha ofert un altre per 15 milions d’euros.

Dmitrenko, que va assistir aquest cap de setmana al FAQs de TV3, segueix ironitzant sobre la seva suposada connexió amb espies: des de Cannes ha publicat un comentari a Instagram rematat amb l’etiqueta #spylife, que vol dir “vida d’espia”.

Al FAQs, es va definir com “apolític” i va explicar que Alay és “un mentor” per a ell. També va dir que estava “sorprès” i “indignat” per com el seu nom ha saltat als mitjans de comunicació.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides