Pinart es desdiu de les disculpes per insultar Anna Grau

El tinent d'alcaldia del Port de la Selva insisteix que la diputada no ha demanat perdó per titllar de "macarra" Borràs

Roger Pinart (JxCat) i Anna Grau (Cs)

El segon tinent d’alcalde del Port de la Selva, Roger Pinart, s’ha desdit de les disculpes per insinuar que la diputada de Ciutadans al Parlament Anna Grau vesteix com una prostituta. Després de demanar perdó “de manera solemne i sincera” a través de Twitter, adjuntant una imatge de quan Joan Carles I va  disculpar-se després de ser enxampat caçant elefants a Botswana, el polític de JxCat ha fet marxa enrere i ha criticat que Grau no hagi demanat perdó per titllar de “macarra” la presidenta del Parlament, Laura Borràs.

“He demanat disculpes. Ella no. Per què ella sí i jo no puc? Faré exactament el mateix que faci ella. Si ella plega, prèvies disculpes a la presidenta del Parlament, jo plego. És fàcil”, ha escrit Pinart. D’altra banda, lluny de retractar-se de les paraules que ha dirigit a Grau, el tinent d’alcalde del Port de la Selva ha compartit diversos tuits d’altres usuaris que li han donat suport.

“Us adonareu dels primers símptomes de la rendició quan ells ens puguin insultar en nom de la llibertat d’expressió i nosaltres haguem de rectificar demanant perdó ‘per no posar-nos al seu nivell…’ A la guerra si s’ha de baixar al fang i emmerdar-se es baixa, sense complexos”, ha compartit Pinart, afegint que la persona que ha escrit el tuit és un “puto ídol”.

També ha celebrat que “algú mínimament intel·ligent” es quedi “amb el fons i no amb la forma”, en referència a una piulada que considera que “s’utilitza l’excusa del masclisme per desviar l’atenció sobre una justa denúncia amb elements molt objectius”. “Això de la indumentària val per la diputada espanyolista i també per a qualsevol independentista que vagi amb pantalons curts i xancletes a la Cambra. No va d’identitat nacional, que també, sinó de respecte institucional a una institució ase dels cops de la història”, diu el tuit.

Pinart ha agraït “els centenars de missatges de suport, malgrat que us faci por fer-ho públic per la reacció de la caverna”, i ha justificat la seva actitud insistint que Grau també hauria de demanar disculpes per titllar de “presidenta molt macarra” Borràs.

(Visited 505 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari