La Generalitat reclama a l’Estat que desmantelli els peatges de l’AP-7

El conseller Elena preveu que les obres no s'enllestiran fins al primer trimestre del 2022

Peatges

El conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena, assegura a RAC1 que estan parlant amb la concessionària propietària de l’AP-7 perquè no es repeteixin les cues del cap de setmana passat. Els reclamen que adjudiquin les obres per desmantellar, com a mínim, la meitat dels carrils del peatge de l’AP-7 per evitar que es faci un tap d’ampolla: “Exigim al govern de l’estat que desmantelli els peatges de l’AP-7. Han d’adjudicar urgentment les obres perquè, com a mínim, hi hagi tres carrils operatius”.

Mentre no es desmantelli el peatge sencer, o una part i, per tant, no es pugui circular a 120 km/h, la Generalitat reclama a la concessionària que els dies amb més trànsit habiliti un carril en sentit contrari per poder desviar una part del trànsit i que s’habilitin més vials als peatges per no congestionar tant el trànsit.

Segons Elena, però, les previsions actuals són que les obres vagin per llarg: “Sembla que no estarà llest fins al primer trimestre de l’any que ve; estarem vuit o nou mesos amb aquesta pel·lícula cada setmana. Si només obres cinc vials, acabes provocant unes retencions insuportables”.

(Visited 82 times, 1 visits today)

avui destaquem

1 comentari a “La Generalitat reclama a l’Estat que desmantelli els peatges de l’AP-7”

Feu un comentari