La Generalitat reclama a l’Estat que desmantelli els peatges de l’AP-7

El conseller Elena preveu que les obres no s'enllestiran fins al primer trimestre del 2022

El conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena, assegura a RAC1 que estan parlant amb la concessionària propietària de l’AP-7 perquè no es repeteixin les cues del cap de setmana passat. Els reclamen que adjudiquin les obres per desmantellar, com a mínim, la meitat dels carrils del peatge de l’AP-7 per evitar que es faci un tap d’ampolla: “Exigim al govern de l’estat que desmantelli els peatges de l’AP-7. Han d’adjudicar urgentment les obres perquè, com a mínim, hi hagi tres carrils operatius”.

Mentre no es desmantelli el peatge sencer, o una part i, per tant, no es pugui circular a 120 km/h, la Generalitat reclama a la concessionària que els dies amb més trànsit habiliti un carril en sentit contrari per poder desviar una part del trànsit i que s’habilitin més vials als peatges per no congestionar tant el trànsit.

Segons Elena, però, les previsions actuals són que les obres vagin per llarg: “Sembla que no estarà llest fins al primer trimestre de l’any que ve; estarem vuit o nou mesos amb aquesta pel·lícula cada setmana. Si només obres cinc vials, acabes provocant unes retencions insuportables”.

Facebook
Twitter
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

1 comentari a “La Generalitat reclama a l’Estat que desmantelli els peatges de l’AP-7”

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.