CCOO convoca una concentració per destinar un 7% del PIB a educació

Participaran diverses entitats d'estudiants i famílies, que es reuniran a la plaça Sant Jaume a les sis de la tarda

Cartell de CCOO sobre la concentració

Foto: @ccoocatalunya

Aquest dimecres la Federació d’Educació de CCOO es manifesta a les 6 de la tarda a la plaça Sant Jaume de Barcelona “per denunciar les mancances de l’educació i la necessitat d’arribar al 7% del PIB pel pressupost educatiu“. Segons ha anunciat el sindicat, en la concentració participen diverses associacions d’estudiants i famílies, i l’objectiu és reivindicar “set eixos de lluita perquè floreixin amb l’increment pressupostari”.

En aquest sentit, CCOO reclama una educació inclusiva, l’accés universal, el dret a l’educació postobligatòria, més democràcia i participació en els centres, condicions de treball dignes, acabar amb la temporalitat, donar valor educatiu a l’etapa de 0-3 i educar per la igualtat, en clau feminista.

Entre les entitats que participen en la manifestació es troben el Grup d’AMPA/AFA en lluita, Escoles contra la segregació,  la Federació de Pares i Mares d’Alumnes d’Estudis Sufragats amb Fons Públics No Universitaris de Catalunya (FAPAES), la Plataforma Infermera escolar, Acció Jove, Associació d’Estudiants Progressistes (AEP), el Front d’Estudiants i el Casalet -moviment d’ensenyats de l’Hospitalet-.

(Visited 135 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Feu un comentari