CCOO convoca una concentració per destinar un 7% del PIB a educació

Participaran diverses entitats d'estudiants i famílies, que es reuniran a la plaça Sant Jaume a les sis de la tarda

Cartell de CCOO sobre la concentració

Foto: @ccoocatalunya

Aquest dimecres la Federació d’Educació de CCOO es manifesta a les 6 de la tarda a la plaça Sant Jaume de Barcelona “per denunciar les mancances de l’educació i la necessitat d’arribar al 7% del PIB pel pressupost educatiu“. Segons ha anunciat el sindicat, en la concentració participen diverses associacions d’estudiants i famílies, i l’objectiu és reivindicar “set eixos de lluita perquè floreixin amb l’increment pressupostari”.

En aquest sentit, CCOO reclama una educació inclusiva, l’accés universal, el dret a l’educació postobligatòria, més democràcia i participació en els centres, condicions de treball dignes, acabar amb la temporalitat, donar valor educatiu a l’etapa de 0-3 i educar per la igualtat, en clau feminista.

Entre les entitats que participen en la manifestació es troben el Grup d’AMPA/AFA en lluita, Escoles contra la segregació,  la Federació de Pares i Mares d’Alumnes d’Estudis Sufragats amb Fons Públics No Universitaris de Catalunya (FAPAES), la Plataforma Infermera escolar, Acció Jove, Associació d’Estudiants Progressistes (AEP), el Front d’Estudiants i el Casalet -moviment d’ensenyats de l’Hospitalet-.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.