Colau, sobre el referèndum: “La gent ja no està per ximpleries”

L'alcaldessa de Barcelona afirma que "no hi ha cap condició" per plantejar-lo a curt termini

Ada Colau
Ada Colau

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha descartat que es pugui celebrar aviat un referèndum sobre la independència de Catalunya, durant una entrevista concedida al programa Els Matins de TV3, i ha manifestat que, després del que ha passat els darrers anys, o és una opció “realista” i “la gent ja no està per ximpleries”.

Colau ha manifestat, sobre la taula de diàleg dels governs d’Espanya i de la Generalitat, que “no hi ha cap condició” per plantejar un referèndum sobre la independència de Catalunya a curt termini.

L’alcaldessa de la capital catalana, que ha advocat per “menys grandiloqüència i menys promeses incomplertes”, considera que hi ha hagut “repressió i judicialització”, però també “autoengany” des de l’independentisme, i ha criticat que les “presses” i els terminis, segons ella, “han fet mal a la política”.

Colau ha assegurat que “sempre defensarem que algun dia s’ha de fet alguna altra proposta política treballada i buscant el consens màxim tant dins de Catalunya com de Catalunya amb l’Estat, i que algun dia es pugui votar”, però ha afegit que s’ha d’anar “pas a pas”.

(Visited 368 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Feu un comentari