Montull surt en semillibertat un any després de la presó pel cas Palau

Qui va ser la mà dreta de Fèlix Millet va ser condemnat a set anys i mig de presó pel desfalc del Palau de la Música

Millet i Montull

L’exdirector financer del Palau de la Música, Jordi Montull, ha sortit en semillibertat després de més d’un any a la presó de Brians 2 pel cas Palau. Els serveis penitenciaris de la Generalitat li van concedir dijous el tercer grau i va sortir divendres. Montull només haurà d’anar a dormir a la presó i passarà la resta del dia i els caps de setmana en llibertat, com ha avançat La Vanguardia.

L’exnúmero 2 del Palau de la Música va ser condemnat per l’Audiència de Barcelona a 7 anys i mig de presó per malversació, apropiació indeguda, blanqueig de capital i tràfic d’influències.

Montull, que va ser la mà dreta de Fèlix Millet, va entrar a la presó el 22 de juny del 2020 i va ingressar directament a la infermeria a causa del seu delicat estat de salut i la seva edat. Un mes després el van haver de traslladar a un hospital per un possible ictus.

Millet, que era president del Palau de la Música, continua a la presó després de ser condemnat a vuit anys i 20 mesos per l’espoli de la institució cultural i el desviament de fons a CDC.

L’extresorer del partit, Daniel Osàcar, també va ingressar a la presó el juny de l’any passat, però va sortir després de 75 dies i ara està en règim de tercer grau en un pis tutelat amb altres presos. Va ser condemnat a tres anys i mig de presó pel cobrament de comissions il·legals.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides