Els ‘represaliats’ consideren “inútil” la Medalla d’Honor del Parlament

El col·lectiu acusa el Govern de fer "accions innòcues" per una banda i per l'altra seguir-los empresonant

Medalla d'Honor del Parlament de Catalunya

Foto: @parlamentcat

La presidenta del Parlament, Laura Borràs, ha anunciat aquest dijous que la cambra atorgarà la Medalla d’Honor als independentistes encausats per l’1-O. El gest, però, no és suficient per a l’Assemblea de Represaliades i Activistes (A.R.A.), la qual ha emès un comunicat a través de Twitter assegurant que és “inútil”.

Tot i que ho considerem un gest bonic, s’escau remarcar que inútil. Una actuació simbòlica més del món polític”, ha afirmat el col·lectiu, que ha recordat que “de les 4.565 represaliades comptades fins al dia d’avui, el 98% formen part dels atestats i persecucions del cos de Mossos d’Esquadra“.

“Ens voleu atorgar una medalla que no ens serveix per res. O gràcies a ella les multes es declararan nul·les, s’esborraran antecedents, s’acabarà la persecució i sortiran de presó totes aquelles companyes que hi són o hi seran pròximament?”, s’ha preguntat l’A.R.A., que ha instat la presidenta del Parlament a “legislar en favor d’infinitat d’aspectes que ens afecten com a ciutadans”.

El col·lectiu d’encausats ha assenyalat que fins que no es faci efectiu el mandat de l’1 d’octubre “tota acció d’aquest tipus simbòlic no és més que paper mullat” i ha acusat el Govern de fer “accions innòcues” amb una mà i, amb l’altre, “seguir-nos empresonant”.

(Visited 319 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Feu un comentari