Arran embruta una seu de Cs qualificant-los de “feixistes”

La formació taronja denuncia l'atac a Cornellà de Llobregat i defensa la "valentia dels seus afiliats"

Ciutadans ha denunciat a les xarxes socials que la seva seu de Cornellà de Llobregat ha patit un atac vandàlic, que s’ha concretat amb pintades contra la formació taronja. Les pintades van firmades per Arran, la formació de joves independents vinculada a la CUP.

En les fotografies que Cs ha penjat al seu compte de Twitter es pot llegir missatges com “fora (sic) feixistes dels nostres barris”, “visca els països catalans” o “visca la terra lliure”.

El president del grup de Cs al Parlament de Catalunya, Carlos Carrizosa, ha escrit que “Ciutadans fa 15 anys que defensa els drets i les llibertats de tots els catalans gràcies a la valentia dels seus afiliats”, i que “mai ens doblegarem davant les amenaces del totalitarisme separatista. Els qui ho segueixen intentant és que no ens coneixen”.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides