Torrent considera un “triomf polític” la taula de diàleg

El conseller replica Borràs afirmant que les trobades amb el govern espanyol serviran l'independentisme per obtenir un referèndum o "més legitimitat"

Roger Torrent
Roger Torrent

El conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent, ha defensat la taula de diàleg on es trobaran representants del govern espanyol i del govern de la Generalitat, en una entrevista a l’ACN, on ha considerat que la taula constitueix, de per si, un “triomf polític”.

Torrent ha afirmat, en aquest sentit, que l’independentisme obtindrà de la taula un referèndum que ha considerat -en la línia actual d’ERC- “inevitable”, o bé “encara més legitimitat“. A més, ha afegit que cal anar amb la “màxima expectativa” a la trobada, per bé que ha indicat que el govern català és escèptic sobre el tarannà del govern espanyol.

Aquest dimecres, la presidenta del Parlament, Laura Borràs, havia descrit, en una entrevista al programa de TV3 Més324, la “mal anomenada” taula de diàleg com una “al·lucinació col·lectiva” i un “producte de màrqueting” del qual, fins ara, ha dit que s’han obtingut escassos fruits. Anteriorment, l’havia titllat de “simulacre”.

Per la seva part, l’expresident Quim Torra havia considerat mesos enrere que no s’havia de produir la reunió de la taula i ha criticat aquest dimecres que, segons ell, “s’han regalat dos anys de treva a l’Estat”. A més, ha vaticinat que l’independentisme mai obtindrà un referèndum pactat del govern espanyol.

D’altra banda, Torrent s’ha mostrat convençut que el govern que presideix Pere Aragonès tirarà endavant els pressupostos del 2022 amb el suport de la CUP.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides