Pedro Sánchez posa Eva Granados de portaveu socialista al Senat

La diputada del PSC al Parlament serà designada com a senadora autonòmica per poder accedir al càrrec

El president del govern central i líder del PSOE, Pedro Sánchez, ha decidit nomenar la catalana Eva Granados com a nova portaveu del grup socialista al Senat. L’executiva federal del PSOE escollirà la setmana vinent pel càrrec Granados, la qual ostenta el càrrec de viceprimera secretària del PSC i diputada al Parlament de Catalunya. De fet, prèviament, la cambra catalana ha de designar Eva Granados com a senadora autonòmica per poder formar part de la cambra alta.

Juntament amb aquesta designació, Pedro Sánchez també ha decidit nomenar el canari Héctor Gómez com a portaveu dels socialistes al Congrés dels Diputats. Gómez, que substituirà en el càrrec a Adriana Lastra, és diputat a la cambra baixa des de 2019 i també ha estat director de Turespaña.

Els canvis de portaveus del PSOE a les cambres de les Corts Generals formen part del procés de remodelació que va engegar el president Sánchez el passat mes de juliol quan va remodelar el seu executiu. S’apunta que aquests moviments interns al partir socialista estan preparant un nou escenari del partit que es concretaria en el 40 Congrés del PSOE que s’ha de celebrar a l’octubre a València.

(Visited 133 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari