Oriol Junqueras creu que la taula de diàleg no es devalua sense Sánchez

El líder d'Esquerra Republicana veu aquesta negociació com l'"única" via per a l'aval internacional

El president d’ERC, Oriol Junqueras, ha advertit aquest dijous a JxCat que la taula de diàleg amb el Govern espanyol és l'”única” via per aconseguir l'”imprescindible” reconeixement internacional que permetria fer efectiva la independència de Catalunya. Tan important és que ni tan sols la possible absència del president de Govern, Pedro Sánchez, devaluaria les expectatives del procés de negociació.

Així ho ha advertit el dirigent des de Ginebra (Suïssa), on ha anat aquest dijous al costat de la resta de la plana major d’ERC (el president Pere Aragonès, la consellera de Presidència Laura Vilagrà, el conseller d’Empresa, Roger torrent, i la portaveu Marta Vilalta ) per preparar un curs polític que “estarà marcat per la recuperació de la pandèmia i dels seus efectes” i, “sens dubte, condicionada per la taula de negociació”. La reunió ha comptat també amb la presència de Marta Rovira, expatriada a Ginebra.

(Visited 137 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Feu un comentari