La Justícia manté la limitació de reunions de fins a deu persones

La resolució del TSJC s'ha donat a conèixer aquest dijous i entrarà en vigor aquest divendres

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha autoritzat prorrogar una setmana més les restriccions de limitar a deu persones les reunions socials i limitar fins a un 70% l’aforament en centre de culte. Aquestes mesures marcades per la Generalitat pretenen acotar l’afectació de la cinquena onada de contagis de covid-19 a Catalunya.

La resolució del TSJC s’ha donat a conèixer aquest dijous i entrarà en vigor aquest divendres. I segons l’executiu català, la pròrroga d’aquestes mesures és imprescindible perquè segueixin millorant les dades de l’afectació de la pandèmia de coronavirus. El govern català defensa que cal disminuir l’impacte de la malaltia al sistema sanitari de Catalunya per tornar a l’activitat programada amb caràcter ordinari.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides