El TSJC desatén la demanda de l’oci nocturn contra les mesures anticovid de la Generalitat

La Justícia manté les restriccions marcades en aquest sector per l'executiu català per fer front al coronavirus

Portrait of a happy waitress wearing a facemask at a restaurant and using a tablet computer during the COVID-19 pandemic

Finalment, el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha desestimat el requeriment que va presentar la Federació Catalana d’Associacions d’Activitats de Restauració i Musicals (FECASARM) contra les restriccions horàries decretades per la Generalitat a aquest sector amb l’argument de fer front a la pandèmia de covid-19.

Els empresaris de l’oci nocturn demanaven que la Justícia dictés mesures cautelars urgents contra el decret de l’executiu català, i demanaven la suspensió de la limitació horària a dos quarts d’una de la matinada de les activitats recreatives musicals a l’aire lliure i  que es permetés que aquestes activitats estiguin funcionant fins a dos quarts de quatre de la matinada; la suspensió de la limitació horària fixada a dos quarts d’una de la matinada pels restaurants i que es pugui servir menjars fins a la una; així com, també demanaven que es canviés el sistema de regulació decretat per la Generalitat a les activitats recreatives musicals en espais tancats.

El TSJC ha acordat per majoria, aquest dijous, “denegar les mesures cautelars sol·licitades per la Federació Catalana d’Associacions d’Activitats de Restauració i Musicals”, i recorda que contra aquesta resolució es pot posar recurs en un termini de cinc dies.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.