Com presenta Catalunya Ràdio un nou tertulià condemnat a cinc anys presó?

Marcel Vivet
Marcel Vivet

Foto: @MarcelVR1

Un dels nous tertulians a El Matí de Catalunya Ràdio és Marcel Vivet, un militant de la CUP conegut per haver estat condemnat enguany a cinc anys de presó com a culpable d’un delicte de desordres públics, un altre d’atemptat contra un agent de l’autoritat i un tercer -lleu- de lesions, que l’Audiència de Barcelona va concloure que havia comès durant una protesta contra el sindicat policial Jusapol, el 2018.

No obstant això, Vivet ha estat presentat com un “advocat” al web de la ràdio pública catalana i, en directe, sense cap perfil introductori abans de la seva primera intervenció al programa que presenta Laura Rosel, aquest dimarts, durant la qual ha demanat peixet als altres tertulians, donada la seva inexperiència com a tertulià. A Twitter, El Matí es va limitar a anunciar-ne la incorporació citant el seu compte, @MarcelVR1.

L’activista, que ha assessorat Guanyem Badalona i ha militat en diverses organitzacions de l’òrbita de la CUP, no consta enlloc més com a advocat i, de fet, ell no diu que ho sigui ni que tingui estudis de Dret. En canvi, explica que va estudiar Història i que és professor.

Vivet, en qualsevol cas, és la quota CUP a la majoria absoluta que l’independentisme suma a la tertúlia que El Matí anomena la “taula d’anàlisi” dels dimarts, de la qual formen part també el director de Vilaweb, Vicent Partal, i l’exdiputada d’ERC Marina Llansana (parella, per cert, de l’influent editor Oriol Soler). La quarta integrant és la politòloga Estefanía Molina.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

1 comentari a “Com presenta Catalunya Ràdio un nou tertulià condemnat a cinc anys presó?”

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides