Acampada i vaga de fam de l’oci nocturn per reclamar la reobertura

Els empresaris de discoteques es manifesten perquè el Govern accedeixi a establir un calendari per reobrir

Els empresaris de l’oci nocturn han organitzat aquest dimecres una acampada a la plaça Sant Jaume de Barcelona per reclamar al Govern un calendari de reobertura. El sector vol tornar a obrir amb un 50% de l’aforament, com a mínim, en l’horari habitual i amb l’activitat de discoteca de ball.

Alguns dels membres de l’acampada faran també una vaga de fam per protestar contra el tancament dels locals de l’oci nocturn. El sector ha reclamat “planificació” i una “solució” després d’un any i mig sense facturar. De fet, els ingressos del sector a Catalunya aquest any representen només un 3% de la facturació de 2019 en el mateix període.

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, va descartar dilluns la reobertura immediata de l’oci nocturn a Catalunya. El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) va donar 48 hores al Govern per fixar posició sobre aquesta qüestió a demanda del sector, que va demanar mesures cautelaríssimes.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.