Cop de porta de Ponsatí al Consell per la República de Puigdemont

L'exconsellera considera que l'organisme està "supeditat" a les dinàmiques autonòmiques d'ERC i Junts

Clara Ponsati, des de Perpinyà

L’exconsellera Clara Ponsatí ha anunciat que s’ha desvinculat del Consell per la República. Ho ha fet en un comunicat aquest dimarts en el qual ha criticat l’òrgan independentista per operar “supeditat a les dinàmiques de la política i el govern autonòmics”.

L’exconsellera assegura que havia pres la decisió el passat 23 de desembre, coincidint amb el moment en què Carles Puigdemont va fer públic que es presentava com a número u a les llistes de Junts.

“Vaig posposar l’anunci públic d’aquesta decisió a l’espera que el Consell entrés en una nova etapa després de les eleccions a l’Assemblea de Representants, però davant dels reiterats retards en aquesta convocatòria, ara prevista per finals d’octubre, crec que tinc el deure d’informar sobre aquesta situació als membres del Consell i a altres persones interessades”, afegeix el comunicat.

(Visited 226 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari