Curs escolar: els alumnes vacunats no hauran de passar la quarantena

La mascareta serà obligatòria a classe i si al pati hi ha un únic grup d'alumnes, podran anar sense

Nens a l'escola

Els alumnes hauran de portar obligatòriament mascareta a classe i els que tenen la pauta de vacunació completa no hauran de confinar-se encara que siguin contacte d’un positiu. Són unes mesures que ha anunciat la portaveu de la Generalitat, Patrícia Plaja, i que duraran, com a mínim, el primer trimestre.

Plaja ha explicat que “les classes seran presencials i segures”. Ha detallat que els alumnes “aniran amb mascareta” i també ha deixat clar que “no s’hauran de confinar els grups que ja estiguin vacunats amb pauta completa, encara que hagin estat contacte estret d’un positiu”.

La portaveu del Govern també ha aclarit que les zones comunes, com els patis, “ja es podran compartir entre grups estables”. En aquest sentit, si al pati només hi ha un únic grup, els alumnes podran anar sense mascareta. Plaja considera que no és prudent parlar de relaxar mesures en el context actual.

Segons el conseller d’Educació, Josep Gonzàlez-Cambray, les escoles s’organitzaran en grups bombolla i les famílies podran entrar a dins els centres per acompanyar els alumnes.

(Visited 141 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari